ул. Цар Симеон 4
Търговище,
България
26.5701644
43.2517581
UserLikes
Име: АГРОЕЛИТ 1
Адрес: Търговище, ул. Цар Симеон 4
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.agroelit.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Земеделие
Дейност:

Зърнопроизводство, семепрозиводство, животновъдство, покупка и арендуване на земя

Ключови думи: агроелит, зърнопроизводство, семепроизводство, производство на фуражи, животновъдство

За нас

АГРОЕЛИТ гр. Търговище е фирма с 18 годишни традиции и опит в областта на модерното и ефективно производство на зърнени, фуражни и технически култури.

Фирмата стартира дейността си през 1990г с обработката на 3000 дка земеделска земя. През следващите години фирмата непрестанно разширява дейността си и модернизира парка си. През 1997г. управителя на Агроелит, Божидар Митов е обявен за Агро-бизнесмен на годината за съвременно земеделие. Тази насока за развитие е запазена и до днес. Машинно-тракторното стопанство на АГРОЕЛИТ е едно от най-големите и модернизирани в страната. Предпр
АГРОЕЛИТ 1
иятието обслужва дейността си с 3 трактора CASE Staiger , 8 комбайна и още 17 по-малко габаритни трактора на световно утвърдени производители в сектора заедно със съответният прикачен инвентар.



Днес фирма АГРОЕЛИТ е един от крупните производители на зърнени култури в страната. За доброто съхранение на продукцията ни сме изградили силозното стопанство с вместимост за 35000 тона зърно.
Като свидетелство за добрите практики на фирмата е и наградата за ЕВРО ФЕРМЕР през първата година от членството на България в ЕС, която бе връчена на управителят на АГРОЕЛИТ Божидар Митов.

 

Сподели във Facebook






Открийте ни в Google+